Buitenschoolse opvang

Voor de buitenschoolse opvang (bso) werkt de school nauw samen met Kinderopvang Partou. ​Partou vangt uw kind(eren) na schooltijd en tijdens schoolvakanties op. Kinderen van 4-7 jaar gaan naar locatie ​Victori​eplein​ en de kinderen van 7-12 jaar gaan naar ​locatie Uiterwaardenstraat.

Over kinderopvang Partou

De kinderen worden opgehaald door de pedagogisch medewerkers bij school. De tijd op de bso is vrije tijd voor de kinderen, waarin zij vrij kunnen spelen of gebruik kunnen maken van het activiteitenaanbod op de locaties. Iedere locatie van Partou heeft de faciliteiten en medewerkers voor een leuk, verrassend en gevarieerd programma. U kunt hierbij denken aan creatieve activiteiten, sport en spel, ravotten, buitenspelen, een boekje lezen of een spelletje doen. Tijdens de vakanties is er een uitgebreid programma voor de jonge e​n oudere bso kinderen met activiteiten op de locatie of uitstapjes buitenshuis. Hierbij kun u denken aan het bezoeken van theater, het Amsterdamse Bos, Tun Fun of Artis. Of een les Capoeira, theater of koken op de locatie.

Contracten

Partou biedt diverse contracten die kunnen aansluiten op uw wensen. Voor informatie betreft contracten kunt u vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice van Partou via 088-2357500.

Rondleiding kinderopvang Partou

Voor een rondleiding kunt u contact opnemen met Mireille Janssen (Uiterwaardenstraat) 06-13382975 of met Marieke Koster (Victorieplein) 06-20888498.